PVC PROZORI

Print

Nudimo prozore po mjeri i mogućnosti kombinacije. Rade se s roletama ili bez roleta. Lamele mogu biti pvc ili aluminijske, punjene pur pjenom različitih boja. U ponudi imamo mnoštvo vrsta prozora različitih dimenzija među kojima su otklopni prozor, jednokrilni prozor, dvokrilni prozor, prozor štulp, trokrilni prozor, itd.

 

Jednokrilni prozor koji je vrlo elegantan i moderan te uljepšava ambijent, a vašem domu doprinosi svojom funkcionalnošću. Maksimalne dimenzije su do 1300 mm.

Dvokrilni prozor čije maksimalne dimenzije iznose do 2600 mm. Sastoji se od dva krila koja su otklopno zaokretna ,a koja mogu i ne moraju biti simetrična.

Dvokrilni prozor

Prozor štulp je jednostavan i zanimljiv prozor koji omogućuje veliku prozračnost. Sastoji se od dva krila od kojih je jedno zaokretno ,a drugo zaokretno - otklopno. Maksimalne dimenzije ukoliko je prozor bez rolete iznose i do 2600 mm, a ukoliko je sa roletema do 2000 mm.

Trokrilni prozor je prozor koji usprkos svojoj veličini omogućava veliku praktičnost i korist te veliku količinu svijetla u vašem domu. Trokrilni prozor čije dimenzije se kreću od 2600 mm pa sve do 4000 mm.

 

 

 

Contribute!